VELKOMMEN TIL CITY BAKERY

DET GODE BRØD I CENTRUM

City Bakery er bagværk med omtanke. Her har det gode brød været centrum i mere end 30 år. Bagermester Helge Jørgensen, der er anden generation i City Bakery, blev udlært fra Torvekonditoriet i 1986 og startede kort efter i forældrenes bageri i Virum.

I oktober 1987 åbner City Bakery, dengang under navnet Centerbageren, i nye lokaler i Frederiksværk. Efter en større ombygning i 1997 udvides arealet til det dobbelte. I april 2009 gennemgår vi en større ombygning og modernisering, som har lagt stilen for de øvrige butikker. Vi åbnede en ny butik i marts 2010 i Sillebroen i Frederikssund. i 2014 i Hillerød , og senest 2015 i Hundested.

Helge Jørgensen har vundet en del konkurrencer, blandt andet guld i ”Tørkage” i 2011, samt flere præmier for sit brød. Han arbejder hver dag på at udvikle sit brød og sine kager, for som han siger: ”Kan jeg bare gøre det lidt bedre end i går, så bliver resultatet godt.”

Link til vores brochure


Karina & Helge Jørgensen

vores butikker

NORMALE ÅBNINGSTIDER


CITYBAKERY HILLERØD

Slotsgade 31

3400 Hillerød


Tlf.: 47 72 23 06 (tast 4)


Mail: hilleroed@citybakery.dk
TILBAGE
Frederiksværk

Frederiksværk
Nørregade 38
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47 72 23 06 (tast 1)

Frederikssund

Frederikssund
Nygade 1, Sillebroen
3600 Frederikssund
Tlf.: 47 72 23 06 (tast 5)

Hundested

Hundested
Nørregade 13
3390 Hundested
Tlf.: 47 72 23 06 (tast 2)

Hillerød

Hillerød
Slotsgade 31
3400 Hillerød
Tlf.: 47 72 23 06 (tast 3)

Jægerspris

Jægerspris
Møllehegnet 2
3630 Jægerspris
Tlf.: 47 72 23 06 (tast 4)

VORES SORTIMENT

Brød

BRØD DER SMAGER


Vores brød bliver bagt efter gamle traditioner, og vi sætter en ære i at udvikle og bage brød, der smager af noget – hver dag. For at vi kan komme frem til det perfekte brød, udvælger vi nøje alle ingredienser. Vi har gennem årene vundet mange priser for vores brød – lige fra morgenstykker til de lækreste rugbrød.

Alle vores stenovnsbrød er lavet på forskellige surdeje baseret på varierende ingredienser – lige fra æblemost til porter og saftige kerner. Vi bruger råvarer fra hele verden: Den danske hvede, som i gamle dage blev kaldt Bagerens Guldstøv, fransk hvede, italiensk durummel, nordisk rugmel. Alt af høj kvalitet og dyrket uden stråforkortere og nedvisningsmidler.

Kager

KAGER SKABT AF DE BEDSTE RÅVARER


Vi elsker fløde og sætter stor pris på, at vores leverandører kan levere friske råvarer. Vi bruger kun de bedste produkter i vores kager. Blandt andet bruger vi ægte vanilje fra Mexico og den lækreste belgiske chokolade, danske bær og bløde puréer fra Sydfrankrig.

Vores kager er kendt vidt og bredt for deres flotte og fuldendte udtryk. Vi leverer kager til fester, bryllupper, receptioner, fødselsdage med mere. Derudover kan vi tilbyde logokager, kageprint og isdesserter til enhver lejlighed.

Vi deltager i Kagens Dag, hvor overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfonden. Derudover sponsorerer vi unge mennesker i sportsklubber i Nordsjælland.

Sandwich

SPRØDE SALATER & LÆKRE SANDWICH


Vi har et stort udvalg af hjemmelavede salater og sandwich, der får mundvandet til at løbe. Vi kan blandt andet tilbyde lækre flæskestegs-sandwich, sandwich med serrano-skinke og brie, laksesandwich med hjemmerørt dressing, tun med kapers, roastbeef med urtecreme og den klassiske kylling og bacon-sandwich. Du har mulighed for, i alle vores butikker, selv at sammensætte din egen sandwich efter smag og behag.

SALATBUFFET


Vores salatbuffet er sammensat efter årstidens råvarer. Vi har et bredt udvalg af salater, og du kan blandt andet prøve vores sprøde græske salat, pastasalat, nudelsalat med peanuts og ingefær eller vores saftige tomatsalat og kartoffesalat

Mad ud af huset

MAD UD AF HUSET


FIRMAFROKOST

Virksomheder kan få en aftale med os, hvor vi hver dag leverer en kvalitetsfrokost på virksomhedens adresse. Maden er nærende og sund og sammensat efter jeres ønsker. Firmafrokost er det perfekte brændstof til dine medarbejdere.
Ring til os, eller send en mail, hvis du vil vide mere om vores firmafrokostaftale.

RECEPTION

Vi kan tilbyde et varieret udvalg af sammensætninger til større arrangementer og receptioner. Det kan blandt andet være spændende smørrebrøds-kanapéer (rugbrød) og lækre mini trekantssandwich.
Ring til os for mere information. Du kan også få en snak med køkkenet og være med til at sammensætte anretningen til din næste reception.


Hvis du ønsker at sende os en besked kan du benytte nedenstående formular.


Jeg er ikke en robot

Søger du job er du velkommen til at kontakte os i butikken eller udfylde denne formular.